«الگوی پیشنهادی مراقبت از بيماران کوويد 19 برای پزشکان عمومی»
دکتر حسین خلیلی: مهمترین کاری که یک پزشک عمومی میتواند انجام دهد اقدامات حمایتی و درمانهای علامتی است
استاد و داروساز بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتگو با مستندسازان «الگوی پیشنهادی مراقبت از بيماران کوويد 19 برای پزشکان عمومی» (آذرماه 1399) گفت: علم کووید؛ علمی جدید است که رویکرد ما را به درمان تغییر داده است. کووید بیماری ویروسی است و آنتیبیوتیکها روی بیماریهای ویروسی اثر ندارند. از طریق شناخت علائم و شکایتهای بیمار میتوان اقدامات مناسب حمایتی را انجام داد. روحیه دستهجمعی شاد، حفظ انگیزه و تغذیه صحیح کلید درمان همه بیماری ها ازجمله بيماری کوويد 19 است. شدت این بیماری در افراد مختلف متفاوت است. معضل دیگر مصرف بیرویه مکملها است. مبحث دارو درمانی نیاز بهمرور مجدد دارد باید بر روی رژیم پر پروتئین و استفاده از میوهها و سبزیها تمرکز کرد. از همکاران پزشک میخواهم بیماران را به سمت فرآوردههای دارویی ناشناخته سوق ندهند و از ترکیبات استاندارد استفاده کنند. هر عاملی که باعث تضعیف سیستم ایمنی بیمار شود به پیشرفت بیماری کمک میکند.
گفت وگو با مسئول دبیرخانه تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره کسب رتبه برتر دانشگاه در رتبه بندی آموزشی راد
دانشگاه علوم پزشکی تهران، موفق به کسب رتبه نخست، در سومین مرحله رتبه بندی آموزشی دانشگاه های علوم پزشکی کشور شد. دکتر حسین قنبری، مسئول دبیر خانه تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی دانشگاه دلایل این موفقیت را بیان کرد.
مراسم تشییع پیکر مرحوم دکتر سید حبیب اله دشتی عضو تیم پیوند کبد مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) دانشگاه علوم پزشکی تهران
دکتر سید حبیب الله دشتی پزشک عضو تیم پیوند کبد دانشگاه علوم پزشکی تهران به دلیل ابتلا به سرطان خون به دیار باقی شتافت. مراسم تشییع پیکر آن مرحوم با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران و مسئولان و کارکنان مجتمع بیمارستانی امام خمینی روز شنبه 15 آذر 99 برگزار شد.
خوشامدگویی مرکز مشاوره و راهنمایی معاونت دانشجویی فرهنگی به دانشجویان جدید دانشگاه
دکتر بیتا عظیمی مشاور مرکز مشاوره و راهنمایی دانشجویان به نمایندگی از این مرکز، ورود دانشجویان جدید را به دانشگاه تبریک گفت و در ادامه به معرفی مرکز و خدمات آن پرداخت. وی همچنین، توضیحات مختصری درخصوص استرس و انواع آن، مدیریت هیجان های خوشایند و ناخوشایند و پدیده فضای مجازی، ارائه و تصریح کرد: مرکز مشاوره و راهنمایی در 3 حوزه پیشگیری از آسیب ها، درمان (روانپزشک، روانشناس، مشاور و مددکار) و بازتوانی پس از آسیب، به دانشجویان دانشگاه خدمات ارائه می کند.
در پانزدهمین جشنواره آموزشی و پژوهشی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) از دستیاران برگزیده، اعضای هیئتعلمی، اساتید ارتقایافته و بخشهای برتر تقدیر شد.
پانزدهمین جشنواره آموزشی و پژوهشی مجتمع با حضور دکتر خسرو صادق نیت رئیس مجتمع، دکتر رضا رئیس کرمی معاون امور دانشگاهی، دکتر علی دهقان منشادی معاون درمان، محمود معصومی معاون پشتیبانی، دکتر مریم مهرپویا مدیر امور آموزش و دانشجویی مجتمع و تعدادی از اعضای هیئترئیسه مجتمع سهشنبه ۱۱ آذرماه ۹۹ در سالن شورای ریاست از طریق ویدیوکنفرانس (ارتباط مجازی) برگزار شد.
مستند «فرصت های سرآمدی در حوزه آموزش، تحقیقات و فناوری»
دکتر حمید جلالی: با تلفیق و گذر از سنت ها و با روش های جدید آموزشی می توانیم نسل جدید را رهبری کنیم
مدیر گروه بخش پروتزهای دندانی دانشکده دندانپزشکی در بخش دوم گفت و گو با مستندسازان فرصت های سرآمدی در حوزه آموزش، تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: ما در سطح دانشکده با گروه های بالینی ارتباط مستمر داریم به عبارت دیگر باید مشاوره های بالینی انجام شود تا یک بیمار به درمانش برسد. ما هر چقدر تکنولوژی بالاتری را وارد این دانشکده کنیم، می توانیم باعث افزایش ثروت در این بخش شویم. باید به هر نحوی که شده یک سری انگیزه های مالی به افراد بدهیم تا به سمت آموزش و انجام پژوهش بروند و راهکار این موضوع، جذب دانشجویان بعد از فارغ التحصیل شدن و دادن امتیازهای مختلف به آنها است. هر چقدر ما بتوانیم دامنه کار را از نظر تکنولوژی توسعه دهیم، خودبه خود کار آفرینی بیشتر می شود.
مستند «فرصتهای سرآمدی پژوهش و فناوری دانشگاه»
دکتر نیما رضایی: دکتر نیما رضایی: حدود ۱۵ سالی است که دغدغه بیماران نقص ایمنی اولیه از مرگ و زندگی به کیفیت زندگی تغییر کرده است
استاد ایمونولوژی دانشگاه در بخش سوم گفت وگو با مستندسازان فرصت های سرآمدی در حوزه تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران، به تجربه درمان بیماران نقص ایمنی سلولی و تجربه راه اندازی شبکه آموزشی و پژوهشی یوسرن اشاره کرد و گفت: امسال کنگره یوسرن به میزبانی ایران برگزار می شود. در جشنواره این کنگره بیش از 10 هزار نفر از دانشمندان زیر 40 سال برای دریافت جایزه شرکت می کنند. یوسرن حدود 13 هزار عضو از بیش از 100 کشور دارد و در این شبکه بیش از 350 دانشمند یک درصد برتر از علوم پزشکی، فنی مهندسی و علوم اجتماعی و 18 برنده جایزه نوبل و ابل عضو هستند.
مستند «فرصت های سرآمدی در حوزه آموزش، تحقیقات و فناوری»
دکتر حمید جلالی: دامنه کار بخش پروتزهای دندانی در آموزش بسیار وسیع است
مدیرگروه بخش پروتزهای دندانی دانشکده دندانپزشکی در بخش اول گفت و گو با مستندسازان فرصت های سرآمدی در حوزه آموزش، تحقیقات و فناوری در دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: بخش پروتزهای دندانی، هسته اولیه دانشکده دندانپزشکی بوده است. گروه پروتزهای دندانی در تمام مقاطع، چه در علوم پایه و چه در دندانپزشکی عمومی و چه در دوره دروس جامع، آموزش می دهد. کارگروه پروتزهای دندانی، بازساری و نوتوانی بیمارانی است که دندان ندارند. به علت پیشرفت تکنولوژی در جهان، رشته پروتزهای دندانی به صورت لحظه اي در حال تغییر و تحول است.
مستند «افق سلامت در پساکرونا»
دکتر منصور ملائیان: بهترین راه مبارزه با کرونا پیشگیری هوشمندانه است
رئیس بخش جراحی بیمارستان کودکان بهرامی دانشگاه علوم پزشکي تهران در گفت وگو با مستندسازان افق سلامت در پساکرونا در دانشگاه گفت: مراجعه والدين به بيمارستان براي درمان فرزندان خود کاهش يافته است. در برخي موارد بیماری نمی توانیم دست نگه داریم تا کرونا پایان یابد. در اکثر موارد نمی توان به صورت مجازی براي درمان بیمار اقدام کرد و بايد حتما به صورت فیزیکی معاینه شوند. کرونا تا مدت زيادي همراه ما خواهد بود، بهترین راه هاي مقابله با کرونا شامل رعایت فاصله اجتماعی، استفاده از ماسک و شستشوی دستها به صورت مرتب است.
مستند «فرصتهای سرآمدی در حوزه آموزش و پژوهش»
بخش هشتم گفت وگو با دکتر محمد عبداللهی استاد دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران و رئیس پژوهشکده علوم دارویی
دکتر محمد عبداللهی استاد دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران و رئیس پژوهشکده علوم دارویی در بخش هشتم گفت وگو با مستندسازان سرآمدی آموزش و پژوهش در دانشگاه درباره پروژه های نوآورانه این پژوهشکده در ایران و جهان توضیح داد.